Szigorodnak a foglalási feltételek

2020.09.30

Figyelem! A tetoválás egy csodálatos alkotói munka, ékszer a testnek, ápolás a léleknek. De egyben viszont megélhetési forrás is.A nagyszámú hirtelen lemondások, bejelentés nélküli meg nem jelentések miatt 2020. október 1-től ezért megszigorodnak a foglalási szabályok. Minden foglalás úgy érvényesíthető, ha az elküldött lemondási feltételeket kinyomtatva, aláírva visszakülditek, továbbá még visszajáró vendégeknek is tetoválás előtt minden alkalommal alá kell írniuk a hozzájárulási nyilatkozatot. 

Mivel tetoválásoknál nem kis összegekről van szó, ezért szükség van erre. Hirtelen lemondásnál, meg nem jelenésnél a tetováló idejét rabolod, feleslegesen készül elő neked, valamint elveszed a lehetőséget azoktól, akik tényleg szeretnének jönni, de a várólista miatt heteket kell várniuk. Lentebb elolvashatjátok részletesen a lemondási feltételeket. 

Megijedni nem kell, előleg vagy súlyos szankció csak nagyértékű foglalásnál, többszörös lemondásnál vagy értesítés nélküli meg nem jelenésnél lesz érvényben. Mivel emberek vagyunk, bármi megtörténhet, ezért kisebb értékű foglalásnál, előre bejelentett lemondásnál nincsen szigorítás.