HÍREK

Elindult az online időpontfoglalás!

Leteszteljük, mennyire válik be ;)


Eddig minden érdeklődőnek egyesével lett kiírva az elérhető időpontok listája, ami időigényes, néha várni kellett rá, és 1-2 nap után már nem is volt aktuális a közben lefoglalt időpontok miatt. Most ezzel az újítással megpróbáljuk ezt a folyamatot megkönnyíteni és meggyorsítani!

Bár teljesen nem automatizált így sem, mert előtte meg kell beszélni a tetoválás részleteit, de a konkrét időpontfoglalás, az elérhető szabad helyek böngészése sokkal könnyebb. 

1. Természetesen így is először mindenképpen egyeztetni kell a tetoválással kapcsolatban. Küldd el a képet, a méretét, hogy hova szeretnéd, illetve néhány kiegészítő információt.

2. Ha kell még néhány részlet, visszakérdezünk, utána kapsz egy behatárolást, hogy a tetoválás nagyjából mennyi időt vesz igénybe (előkészületekkel együtt), illetve pénzben kb. mire számíthatsz

3. Ha megfelel, akkor már szabad az online foglalás, hiszen tisztában vagy az anyagiakkal is, illetve tudod, hogy mekkora intervallumú időpontot kell keresned

4. Add meg a szolgáltatások közül, hogy hány órás tetoválásra keresel időpontot, majd tudsz böngészni az elérhetők közül, így le tudod csekkolni, azok közül melyik jó neked is

5. Ha lefoglalod az időpontot, még egy felülbíráláson át kell mennie. Le lesz ellenőrizve, hogy az az alkalom valóban beleférne-e a napba, illetve semmi sem jön közbe éppen (áramkimaradás, személyes tennivalók, stb)


Remélhetőleg így mindenkinek sokkal könnyebb lesz, hiszen nem kell az elérhető időpontok válaszra várnia, illetve ha 1-2 nap eltelik a hezitálással, a frissült időpontokat is rögtön meg tudod nézni!

Sok sikert hozzá! Ha bármilyen visszajelzésetek, észrevételetek van ezzel a rendszerrel kapcsolatban, bátran írj, számít a véleményed!

Hosszú hónapokig kellett nélkülöznünk az Infinite Ink Tattoo honlapját, ami egészen biztosan megnehezítette az informálódást, az elkészült munkák megtekintését, a sminktetoválás árlista is rejtve maradt egy régi facebook posztban.