AMIT A FÜLLYUKASZTÁSRÓL TUDNI KELL

Mint mindenben, így a füllyukasztásban is igyekszünk a legjobbat nyújtani. Ezért választottuk füllyukasztáshoz a Studex 75 System-t, a világ legnagyobb professzionális füllyukasztó rendszerét.

Minden ilyen ékszer megfelel a FDA és az EC előírásainak, valamint rendelkeznek magyarországi KERMI Tüv Süd engedélyével is, és 100% -ig hypoallergén fülbevalók, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy az érzékeny fülű emberek is viselhessék.
A rendszer különlegessége abban rejlik, hogy az ékszerek egy speciális, zárt, steril kapszulába vannak helyezve, melyet közvetlenül felhasználás előtt bontunk csak fel, és anélkül csatlakoztatjuk a belövő géphez, hogy megérintetnénk azt, így garantált a higiénia. A lyukasztás szinte teljesen hangtalan, (nincs lövés hang), és az összes eddigi vélemény szerint fájdalommentes, így gyerekeknek is tökéletes választás.

Több száz ékszer közül lehet választani, melyek 3 napos kiszállítási idővel megrendelhetőek, valamint mindig van készleten néhány ékszer a spontán döntésekhez. Ápoló oldat is legtöbbször vásárolható az utókezeléshez.